top of page

4 konkurranserunde. Tema: Bybilder

18.12.2016

4. konkurranserunde til Nes kameraklubb.

Tema: Bybilder.

Denne gangen var det Grenseland fotoklubb, Kongsvinger, som var jury.

4.runden gikk veldig bra for meg. Fikk faktisk alle mine 3 bilder på poengplass. Det er de 6 øverste bildene som får poeng.

Arne, Unn Kristin og jeg (vi i Kreativfoto) dro til Oslo for og ta bilder til denne konkurranserunden. (har skrevet om den turen tidligere)

en jeg fant egentlig bare et bilde fra den turen som jeg syns passet inn i konkurransen.

Og det bilde kom på en 6.plass.Bilde nr 6 Oslo

Juryen sier: En tydelig kontrast mellom den fargerike bakgrunnen og de "grå" personene fra samfunnets bunnsjikt.Sammfunnskommentar. Meget dekorativt, men litt uferdig komposisjon (fortauskant og tilsvarende linje oppe).Vi er også litt kritiske til at så stor del av bildet er en annen kunstners bilde.

Siden jeg ikke fant noen flere brukbare Oslo bilder. så begynte jeg og se på Havanna bildene mine, og der fant jeg 2 som jeg sendte inn.

4. plass:Bilde nr 4 Havana_1

Juryen sier:

Her er også den typiske Cubapaletten tilstede. Dette bildet har et stemningsfylt, fint lys.

Vi liker komposisjon og linjeføring.Det som trekker ned er sperrebåndene som hører hjemme i en annen tid og som er litt glorete i forhold til det ellers sarte motivet.


3. plass: Bilde nr 3 Havana_2

Juryen sier: Bildet forteller en artig historie. Kulissene er interessante, og miljøet er spennende.Det er en egen fargepalett som er veldig typisk for Cuba.Det som trekker ned er beskjæringen i høyre bildekant (hender/ søppelbøtter), samt at det er litt dårlig timet.Burde vært tatt 5 sekunder tidligere da personene hadde vært plassert litt mer heldig i motivet.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page