top of page

Alternativ til Lightroom og Photoshop. ACDSee Photo Studio Ultimate 2020

Oppdatert: 7. feb. 2020For de som er ute etter et alternativ til Lightroom og Photoshop, så kan ACDSee Photo Studio Ultimate 2020 være et alternativ. Her er en link til web siden https://www.acdsee.com/en/products/photo-studio-ultimate/ der du kan laste ned programet og teste det i 30 dager, før man evt kjøper det.

Her er en link til del 1 av en serie med videoer som viser hvordan du bruker de forskjellige delene. https://www.youtube.com/playlist?list=PL3voUAQ0IeDMBSrcqytQNCTNWD_aJ5CbF

Det finns mange flere videoer vis man vil gå dypere inn i programet. https://www.youtube.com/playlist?list=PL3voUAQ0IeDPVjUEeiaWppqz0IknCnpJ9


Jeg har ikke fått testet programet så mye enda, men jeg syns det ser veldig bra ut og virker som det har alt man trenger. Og det var enkelte funksjoner der som jeg syns virket bedre, enn i andre programer jeg har prøvd.


Et annet alternativ er EXOUSER X5 . https://exposure.software/

Jeg har brukt Expouser i noen år nå og har for øyebliket Expouser X4, og klarer meg fint med den versjonen foreløpig.
Syns jeg klarer og få mer ut av RAW filene med Exposer enn med ACDSee, men har som sagt ikke fått testet ut ACDSee så mye enda.

Syns Exposer er veldig bra til og fremkalle RAW filene, men mangler litt funksjoner når man skal redigere videre. Så jeg har att Photoshop Elements i tilleg. Men nå kan det hende jeg bytter ut Elements med ACDSee.


Man kan laste ned en testversjon av Exposer. Så man klan teste det.

Anbefaler og laste ned prøveversjoner av de programene man vurdere og teste dem, så man ser hva som passser best til sin egen bruk.

32 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Med ämnet i åtanke vill jag dela min blogg på Photoshop Tips för nybörjare. Jag förväntar mig feedback eftersom det finns mycket information om detta ämne https://fixthephoto.com/blog/photoshop-tips/

Like
bottom of page