top of page

Minne: Modell Foto kurs

13.03.2017

Minne: Modell Foto kurs

På Facebook i dag dukket det opp et 3 år gammelt bide av meg.Foto Arve Strand. Her tar jeg bilde av modell: Kim Stine.

Det var fra et lite kurs jeg hadde for Arve Strand.

Som ville lære litt om modell fotografering, hvordan ta bilder i studio og ute.

Hvordan jeg planla  en fotoshoot og jobbet med modeller, osv?

Så vi hadde først en fotoshoot i studio hos meg. Der jeg viste hvordan jeg jobbet.

Også tok Arve bilder etterpå, med litt instrukser fra meg. Så ble det klesbytte og samme runden igjen.Her er et av mine bilder fra denne kurskvelden.Noen dager etterpå hadde vi en ny fotoshoot. Denne gangen ute. Og denne gangen var det Silje som var modell. Så Arve fikk prøve seg på en fotoshoot i studio og ute og han fikk se hvordan det var og jobbe med 2 forskjellige modeller.

Det morsomme er at før helgen fikk jeg faktisk en ny forespørsel om jeg kunne holde et lite privat fotokurs. Denne gangen om litt mer grunnleggende fototeknikk, men også litt om mennesker.

7 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page