top of page

Neon lys med Jolita Trutt
Jeg har hatt lyst til og få til noen stilige bilder med neonlys, blanke bakgrunner og litt spesielle kostymer.

Så det jeg gjorde var å henge opp 4 armerings gitter på et bakgrunns stativ. Og på det gitteret festet jeg det jeg hadde av Neonlys og LED «neonlys». Og bak festet jeg 2 blanke nød tepper.Jeg festet også en blank remsegardin på et stativ, med litt julelys. (En lysgardin og en med farget lys på toppen) Jeg brukte også en LED lampe med blått filter som jeg lyste opp den blanke gardinen bakfra.

Jeg har også lagd et litt krøllete speil bakgrunn, som jeg brukte på gulvet på noen bilder.


(uredigert bilde for og vise oppsettet)


Brukte en Led lampe med soft boks for og lyse opp modellen forfra.
Jolita Trutt stilte opp som modell og her er noen av de bildene vi tok på denne fotoshooten og som jeg syns ble ganske stilige.Skal prøve og få tak i noen fargede Neon «lysrør» og ha flere fotoshooter i denne stilen.126 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page