top of page

Ny foringsplass og nytt objektiv.

03.07.2018

Ny foringsplass og nytt objektiv.

Har lenge hatt lyst til å lage en litt mer fotogen foringsplass til småfuglene.

Og siden jeg ikke har noe passende tre der jeg vil ha foringsplassen, som er plassert rett foran kjøkkenvinduene, så har jeg saget ned et lite tre og «stauret» det ned i bakken.

Så når bladene tørker inn og faller av, så får jeg fri sikt til grenene og ingen blader som skjuler fuglene. I treet henger jeg opp frøautomater med forskjellig typer mat.

Men det er ikke i treet og blant frøautomatene jeg har lyst til og ta bilder. Så jeg har vært ved elven og funnet litt driv ved, som jeg har satt opp ved siden av treet. Der er det fine sprekker jeg kan gjemme mat. Har også boret noen ekstra hull på strategiske steder, så jeg kan legge ut mat der, når jeg vil ta bilder av fuglene.I treet er det jo mat hele tiden. Til vinteren blir det mer utvalg. Nå er det stort sett bare solsikkefrø og nøtter.

Morsomt og se på alle forskjellige fugler og ekorn som kommer og hvordan de oppfører seg. Spesielt på denne tiden som det er så mye barn.

Siden det Tamron 150-500mm objektivet jeg hadde med til Afrika, fikk en feil en stund etter at jeg kom hjem, så har jeg vært på jakt etter et nytt teleobjektiv.

Og når skattepengene og bursdagspenger kom og jeg fant et Tamron 150-600mm brukt, så kjøpte jeg det.

Her er noen bilder med det nye objektivet og den nye foringsplassen.
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page