top of page

High Key Fotoshoot.

Oppdatert: 21. aug. 2023

High Key Fotoshoot.

21.07.2023


Jeg syns High Key bilder er veldig stilig. Og har så vidt prøvd meg på det tidligere.

Den gangen med Kim Stine som modell, og da hadde hun veldig mørkt hår. Så det ble ganske stor kontrast mellom det hvite og det mørke håret, som også er veldig stilig.Men for en stund siden fikk jeg se noen bilder av en Japansk fotograf som var nesten helt hvite og med røde lepper som ga litt kontrast.

De syns jeg var veldig stilige og jeg fikk lyst til og prøve meg på noen lignende bilder, og kom på at Inger Fossum hadde blondt hår nå. Så kontaktet henne og hun stilte gjerne opp. Så vi avtalte en kveld etter at hun hadde vært hos frisøren og fikset etterveksten, så hun hadde helt blondt hår.


Jeg ga også andre fotografer muligheten til og være med på denne shooten.

Vis du er en fotograf som har lyst til og være med på noen av mine fotoshooter, så er det bare og ta kontakt og si gjerne i fra hva slags fotoshoot du vil være med på.Her kan du se en video av mine bilder, som ble resultat av denne High Key fotoshooten.
Her kommer noen av bildene.15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page